Bel +31 (0) 75 750 3262

CleaningCenter

Bestellen en betalen

De prijzen op onze site staan altijd aangegeven in Euro en zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

Betaalmethoden
U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen: op rekening, via iDEAL, via PayPal, of MisterCash.

Op rekening kopen
U kunt bij ons op rekening bestellen wanneer wij uw bedrijf hebben geaccepteerd om op rekening te kopen. Dit bepalen wij per geval.

Bij bestellingen op rekening ontvangt u een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.
Cleaningcenter B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor om bestellingen op rekening te weigeren.

iDEAL
Als u betaalt met iDEAL, dan worden, buiten de bezorgkosten, geen extra kosten in rekening gebracht. Voor snelle en veilige afhandeling van de betalingen via iDEAL werkt Cleaningcenter B.V. samen met Multisafepay.

PayPal
Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden, het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.

Mister Cash Bancontact
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op een Belgische bankreking. Voor snelle en veilige afhandeling van de betalingen via Mister Cash werkt Cleaningcenter B.V. bij betalingen samen met Multisafepay.

Kortingscodes
Als zakelijke klant van Cleaningcenter B.V. kunt u een kortingscode ontvangen. Deze kortingscode is alleen bestemd voor uw bedrijf en mag derhalve niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Cleaningcenter B.V. behoudt zich het recht voor, bij misbruik van de kortingscode, bestellingen niet te accepteren.

Bezorgkosten
Wij bezorgen geheel gratis vanaf € 100,00 excl. BTW, indien de bestelling lager is dan € 100,00 excl. BTW berekenen wij eenmalig € 6,20 ex. BTW per bestelling.

Veilig bestellen
Cleaningcenter B.V. maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer) als protocol voor het veilig overbrengen van data via internet en andere digitale netwerken. Het SSL protocol codeert informatie zodat deze niet leesbaar is tijdens de overdracht tussen twee computers. Als de data ontvangen is, decodeert SSL de informatie, controleert of de afzender correct gecertificeerd is en controleert dat de data niet veranderd is. SSL gebruikt digitale certificaten bij het controleren van de overdracht bij de afzender en de ontvanger. Voor klanten van Cleaningcenter B.V. is de enige eis voor het succesvol gebruik van SSL dat hun internetbrowser dit accepteert.

Mocht u nog vragen hebben over deze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.